lauantai 20. kesäkuuta 2015

MEKSIKOLAISTEN KOKEILU

Moikka! Viime perjantaina kävin Apen luona jälleen ja ratsastin. Sillä viikolla oon käynny melkein joka päivä Apen luona yhden tietyn syyn takia jota en halua teille sanoa, Apelle ei siis ole sattunnut mitään eikä kellekkään muullekkaan hevoselle. Yksi vakava asia niin siksi en puhu siittä enempää.
   Näillä muilla kerroilla ollaan käyty siellä Pappan kans ja siivottu kaikki hevosten karsinat ihan kokonaan tyhjäksi, ja lauantaina pappa ei lähtennyt sinne niin menin Joonaksen kanssa käymään. Oltiin pari tuntia vain kun Joonaksella oli sovittu joku juttu tiettyyn aikaan niin piti olla siihen mennessä kotona ja mulla oli sitten Torpallakin ratsastus. Ja huomenna, viimestään maanantaina meen käymään sielä kans, siivoamaan karsinat ja sitten ratsastamaan, nyt kun on ihan hyvät ilmatkin.
   Eli perjantaina en voinnut mennä sillä "pellolla" jolla ennen oon mennyt kun siihen kylvettiin heinää joten menin toisella jossa oli aika pitkä heinä mutta ei haitannut mitään ja joissakin kuvissa näyttää että se heinä olis niin pitkää että osuu Apea melkeen mahaan mutta ei se ihan nyt niin pitkää ollut, kuvakulma vaan vähän muuttaa sitä. Ja jotkut silloin valitti että kannattaa ostaa Apelle alaturppis niin nykyään eivät enää voi rueta valittamaan kun nyt käytän sillä meksikolaista turparemmi systeemiä :-) Ostin sen käytettyny ja samoiten nahkariimun jotka kummatkin oli vähän isoja ja niihin piti tehdä reikiä lisää. Riimu on nyt sopiva ja meksikolaiseen Joonas teki lopuksi reiän lisää, kun välillä putosi siittä "suun" ympäriltä se remmi. Joten Ape aukoi välillä suutan kun sitä remmiä ei ollut mutta ens kerralla ei toivottavasti enää, jos olis nyt sitten tarpeeks pieni.

PAHOITTELEN JOS JOTKUT SANAT EIVÄT OIKEIN TUNNU SIIHEN KOHTAAN KUULUVAN MUTTA EN JAKSA KIRJOITTAA KOKO POSTAUSTA UUSIKSI NIIN JÄTIN SEN NUIN KOSKA EN OLE MUISTANNUT JULKAISTA TÄTÄ POSTAUSTA!

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Mitä sä oot tehny tai aiot tehdä kesällä vielä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenki mulle tuli vasta tänään tämä kommentti mutta kiitos ja oon ollu tallilla ja joillakin kavereilla yötä ja aika samaa rataa jatkan myös tämän loppuloman. :)

      Poista
  2. Hei! En tiedä tiiätkö tätä jo, mutta sanon nyt kumminkin. Eli kun Ape pukittaa niin yritä pitää sen pää ylhäällä nostamalla käsiä ylös päin. Kun hevonen pukittaa se tarvitsee voimaa etuosasta, mutta kun pidät pään ylhäällä se ei saa voimaa pukkiin tai ainakaan kovin isoon ;)

    VastaaPoista